Turisterna på TUR-mässan

16 september, 2015

tur-mässan stockholm

Efter 32 år kommer resemässan TUR äntligen till Stockholm! Medan Göteborgsmässan främst vänt sig till resebranschen står privatresorna i centrum under Stockholmsmässan. Bland utställarna finns representanter från olika länder, resebyråer, hotell och aktivitetsarrangörer. Många av dem har tagit fram erbjudanden som bara säljs på plats under mässdagarna.

Turisterna föreläser om att blogga

Under tidigare mässor har reseberättelserna varit omtyckta och de får följa med till Stockholm. Kunniga föreläsare berättar om olika resmål och inspirerar kring resande. Det är här Turisterna.se kommer in i bilden. Jag, Anna, står på scenen lördagen den 26:e september kl. 16.00-16.20 och temat är ”Att blogga om resor är en resa i sig”.

Jag kommer att prata om det bästa och det mest utmanande med att driva en reseblogg, bjuda på konkreta tips för den som vill starta en reseblogg och kort förklara min kärlek till resandet och skrivandet. Det här skulle jag kunna prata om i timmar, så jag ska verkligen försöka välja ut de bästa bitarna.

Här ser du hela listan med föreläsare

Kolla in reseerbjudanden från utställare på mässan

 

Bra att veta om TUR-mässan

TUR är Skandinaviens ledande mässa för resor och turism och den hålls den 26-27 september på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Öppettider

Lördag 26 september kl. 10.00-17.00
Söndag 27 september kl. 10.00-16.00

Plats

Stockholm Waterfront Congress Centre. Hitta dit.

Biljettpriser

En dags inträde kostar 79 kronor om du köper biljetten online.

 

tur-mässan stockholm

 

Författare: Anna Kleinwichs Magnusson

Dela inlägget

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.