Är vi årets reseinspiratörer?

8 maj, 2015

årets reseinpiratör apollo

Apollo utlyser Årets reseinspiratör 2015 och vi är nominerade i kategorin Familj. Det är vi förstås väldigt glada för!

Målet med vår blogg är att inspirera andra familjer att resa och dela med oss av våra upplevelser från olika platser i världen. Den som vill resa, men ännu inte har bestämt vart resan ska gå, ska kunna få idéer och lust att besöka nya platser. Vi vill också ge konkreta tips om städer, byar, restauranger och sevärdheter som är värda ett besök. Rösta gärna på oss om vi inspirerar dig.

Själva konsumerar vi inte bloggar så flitigt, utan använder de mer i undersökande syfte inför en resa. Hur tar man sig bäst från Spanien till Marocko? Hur hittar man en bra lägenhet i Rom? Vilka restauranger är värda ett besök i Berlin?

Rösta gärna på oss om vi inspirerar dig

Den största utmaningen med att underhålla en reseblogg är att få något att hända under de perioder när man inte reser. Om du som har hittat hit har förslag på vad som hör hemma på en reseblogg som inte bara är rena reseskildringar får du gärna tipsa oss i kommentarsfältet!

Årets reseinspiratör blir den som får flest röster. Vi är relativt nystartade och har inte den största läsarskalan. Om du vill hjälpa oss med din röst tackar vi allra ödmjukast.

Rösta på din favorit här.

Författare: Anna Kleinwichs Magnusson

Dela inlägget

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.